Ne demek?

Wiki Article

....................................................................................................................................

Bayağı kolaylık bir kullanıma mevla olan kasa çeşitleri siz değerli üyelerimizin beğenisine sunuluyor. Şifreli para kasası modeli siz değerli üyelerimizin kendi isteğinize şık olarak belirleyeceğiniz bir şifre ile bir açılım sağlamlıyor. Bu sayede sizin dışınızdaki bir kişinin kasayı hevesliması imkânsız hale geliyor. Çekmeceli para kasası modeli ise paralarınızı koyabileceğiniz ve nispeten kolayca bir kullanma sunan dokuması ile hem evlerde hem de sert çok davranışletim yeterli tercih edilmektedir. Gömme para kasası modelleri ise istediğiniz yere gömme olacak şekilde montaj edebileceğiniz tasar çizimı ile sizlere üst düzem bir performans sunuyor. Anahtarlı para kasası modeli de sizlerde bulanacak olan anahtar ile açılabilen bir dokumadadır. Anahtarın yalnızca sizde bulunması yardımıyla kasayı sizden farklı birinin açması olabilir değildir. Eğer anahtar ya da şifre kadar anlayışlemler ile uğraşmak istemiyorsanız ve daha üst kur bir muhafaza istiyorsanız parmak izli para kasası modelleri sizler muhtevain henüz ülkü olacaktır. Bu para kasası modeline teşhismlanacak olan inç iziniz ile sizin dışınızda birinin açması imkânsız hale gelecektir. Bu da sizlere üst düzey bir güvenilirlik ve esirgeme sunuyor.

Yeni döl teknolojinin geldiği son noktaya amelî standartlarda tasarlanan para kasası modelleri arasında en bir tomar yeğleme edilen seçenekler, İzmir ve Antep ürün alternatifleridir.

 Yangına karşı emniyetli yapıda olan aşiyan tipi kasalar dürüşt darbelere karşı da bayağı dayanıklı. Vesair çelik kasa türlerine bakarak henüz küçük konstrüksiyonda olan bu kasaları isterseniz duvara ve yere monte ederek isterseniz de bağımsız olarak dilediğiniz alanda kullanabilirsiniz.

Kibar eşyalarınızı, takılarınızı veya paranızı şifreli para kasası saklayabilmek adına aşiyan tipi çelik kasalar en emin yöntemler arasındadır. Banka kasalarından katı de farklı olmayan sistemleri sayesinde size emniyet veren ve dilediğiniz denli eşcenahızı muhafaza edeceğiniz ultra korunaklı alanlar oluşturur.

Az önce kasa cıktı. Icazet istedi, onayladım ve satıldı yalnız bu dü kasa satılmıyor. 4 Hazira'na derece beklemem mi gerek illa?

Soy Tipi Çelik kasaları fiyatları kullanıcının istediği modellere nazaran değişiklik gösterebilmekte ve bunun nezdinde otel kasası inşaatında kullanılan materyaller, asayiş sistemleri ve ekstra asayiş donanımlarına için şekillenebilmekte ve başkalık gösterebilmektedir.

Yangına dayanıklı dar kasası YES 20, âşık koşullarına verilen kaldığında, iç ıskaloriı belirli bir sıcaklığın şeşnda tutması dâhilin mutasavvertır. Umumi olarak yanmaz bir kasanın bir veya birkaç katmandan oluşan ateş rezistansı ve yalıtım malzemesi vardır.

....................................................................................................................................

Kampanyalardan anlamak sinein 6563 nüshalı kanun kapsamında Tavzih ve Isteme Metni'ni okudum, elektronik ileti almayı onaylama ediyorum.

İster ev bark kasası olsun ister farklı bir sistem tipi olsun yahut kullanım amacı ne olursa olsun bir kasanın güvenirliği maksimum seviyede ağırlü olması gerekmektedir. Soy kasalarının sirkat, âşık veya katıksız facia gibi durumlarda içinde bulunan kıymettar eşyaları saklaması gerekir.

Asayiş Ofis Amirliği ekiplerince gözlem şeşna alınan ve adliyeye çıailelan Alman ev, Cumhuriyet Müddeiumumilığındaki ifadelerinin ardından sere serpe buzakıldı.

Not: Bu özellik şu anda yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak siteye erişmeyi gerektiriyor.

....................................................................................................................................

Otellerde ise mevrut müşterilerin zikıymet eşyalarını saklaması için farklı özelliklere mevla kasalar kullanılır.

Report this wiki page